ep archivo   recurso de oryzon genomics 20240628153602
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha anunciat aquest dimecres que l'Oficina Europea de Patents (EPO) ha emès una comunicació d'"intenció de concessió" per a la sol·licitud de patent relativa a l'ús de vafidemstat, l'inhibidor d'LSD1 de la companyia en desenvolupament clínic per al tractament de trastorns psiquiàtrics com ara el trastorn límit de la personalitat (BPD) i l'esquizofrènia.

  • 1,87€
  • -1,26%

Cal destacar que la intenció de concessió és una comunicació formal de l'EPO en què s'indica que la sol·licitud de patent ha assolit l'estat en què se'n permet la concessió com a patent.

Aquesta patent europea, una vegada concedida, no expirarà fins a almenys 2040, excloent-ne les possibles extensions del termini de la patent que puguin proporcionar protecció addicional. Recentment també s'han rebut comunicacions de decisió de concessió en sol·licituds de patent corresponents al Japó i Mèxic, i hi ha sol·licituds de patent pendents a altres mercats rellevants.

"Estem encantats d'haver rebut aquesta decisió de l'EPO. Aquesta sol·licitud de patent europea reforça encara més la cartera de patents de l'empresa per a vafidemstat a l'SNC i, juntament amb la nostra sol·licitud de patent europea aprovada a principis d'aquest any que cobreix l'ús de vafidemstat per al tractament de l'agressivitat i l'aïllament social, perllongarà significativament la vida comercial de vafidemstat a Europa", ha afirmat Neus Virgili, directora de Propietat Intel·lectual d'Oryzon.

Noticias relacionadas

contador