ep archivo   recurso de oryzon genomics 20240517191503
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon ha anunciat avui que els resultats finals de l'estudi de Fase IIa ALICE que va avaluar iadademstat en combinació amb azacitidina en pacients amb leucèmia mieloide aguda (LMA) recent diagnosticats i no elegibles per a quimioteràpia intensiva han estat publicats en línia a la revista The Lancet Hematology.

  • 1,85€
  • 0,00%

La combinació va mostrar una activitat antileucèmica robusta, amb respostes profundes i un perfil de seguretat manejable, fins i tot en pacients amb factors de pronòstic d'alt risc

Un resum de les dades finals d'aquest estudi havia estat publicat prèviament en una presentació oral al congrés anual de la Societat Americana d'Hematologia (ASH) 2022.

Aquesta publicació és una continuació de les investigacions pioneres anteriors d'Oryzon publicades al Journal of Clinical Oncology (primer estudi clínic en humans amb LMA d'iadademstat) i a Cancer Cell (Caracterització d'iadademstat com un potent i selectiu inhibidor de LSD1).

Dr. Carlos Buesa, CEO d'Oryzon, ha assenyalat que, "estem encantats de publicar aquests resultats pioners en una de les revistes més prestigioses del món en oncologia clínica. El nostre estudi demostra que atacar l'LSD1 és un mecanisme d'acció antileucèmic completament nou en l'LMA, que potencialment ofereix un nou enfocament terapèutic, especialment per a pacients amb formes de la malaltia difícils de tractar, com les leucèmies mielomonocítiques, aquelles amb mutacions a DNMTs, o aquelles amb mutacions a TP53, que actualment responen malament als tractaments disponibles i podrien beneficiar-se de la innovadora opció terapèutica d'iadademstat. Un cop més volem reiterar el nostre agraïment als pacients, a les seves famílies i als investigadors implicats en aquest estudi."

Com a continuació d'ALICE, Oryzon està ampliant el desenvolupament clínic d'iadademstat en aquests pacients d'LMA a primera línia a través d'un estudi iniciat per investigador (IIS per les sigles en anglès) dirigit per l'Oregon Health & Science University (OHSU). Aquest assaig és un estudi de Fase Ib de recerca de dosis per avaluar iadademstat en combinació amb l'actual paradigma de tractament, venetoclax i azacitidina, en pacients amb LMA de primera línia i s'espera que comenci a reclutar pacients a les properes setmanes.

Noticias relacionadas

contador