ep archivo   recurso de oryzon genomics 20221102081303
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha anunciat que farà múltiples activitats corporatives en esdeveniments internacionals durant el mes de setembre.

  • 1,88€
  • 0,21%

En concret, assistirà a la German Fall Conference 2024, que tindrà lloc a Frankfurt (Alemanya) del 2 al 3 de setembre. La companyia farà una presentació corporativa i mantindrà una sèrie de reunions amb altres companyies i inversors globals.

També presentarà les dades finals del seu assaig de Fase IIb PORTICO, que va investigar l'eficàcia de vafidemstat en el tractament del Trastorn Límit de la Personalitat (TLP), al 37è congrés anual de l'European College of Neuropsychopharmacology (ECNP), que se celebrarà a Milà (Itàlia) del 21 al 24 de setembre.

Les dades es divulgaran en forma d'una presentació oral titulada Resultats finals: PORTICO, un assaig de Fase IIb doble cec, aleatoritzat, controlat amb placebo i adaptatiu per avaluar l'eficàcia de vafidemstat en el tractament del trastorn límit de la personalitat, que presentarà el Dr. Michael Ropacki, Director Mèdic per a SNC d'Oryzon, durant el Simposi sobre Nous Medicaments el 23 de setembre.

A més, ha estat convidada al 24è Sachs Annual Biotech in Europe Forum 2024, que tindrà lloc a Basilea (Suïssa) del 25 al 26 de setembre. La companyia participarà com a panelista en una sessió titulada Panel sobre trastorns neurològics: Avanços ràpids amb noves dianes i modalitats el 25 de setembre.

contador