Oryzon Genomics acaba la setmana amb uns guanys acumulats del 33% per les seves grans avenços mèdics. La companyia biofarmacèutica està celebrant al mercat l'anunci de diverses notícies positives relacionades amb els seus progressos al sector.

  • 1,85€
  • -1,70%

Una de les notícies que estan impulsant el valor d'Oryzon al parquet és el nomenament del seu director financer, Enric Rello, com a nou membre d'un grup de treballadors de l'ESMA europea.

La biofarmacèutica celebra al mercat els progressos realitzats al seu sector

Concretament, el grup de treball al qual ara pertany Rello s'encarrega d'assessorar i orientar la comunitat política en el desenvolupament de directives i reglaments sobre fullets, govern corporatiu i divulgació d'accions relacionades amb la Directiva de Transparència.

"Poder formar part d'aquest grup de treball és un repte i un desafiament per a mi", va declarar llavors Rello i va afegir que "la participació en aquest grup és de vital importància per recollir en el desenvolupament de noves reglamentacions les necessitats de les companyies cotitzades espanyoles".

Una bona nova sumada a la del suport de la molècula ORY-100 per part d'un estudi d'immunologia nord-americà portat a terme per una prestigiosa revista que té darrere grans entitats del sector com ara la Harvard Medical School.

Finalment, aquest dimarts es coneixia que Oryzon reclutava un centenar de pacients al Regne Unit per al seu estudi Etheral, dirigit a tractar pacients amb la malaltia de l'Alzheimer.

Noticias relacionadas

contador