ep archivo   oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha anunciat aquest dimarts que farà múltiples activitats corporatives en esdeveniments internacionals durant el mes de setembre.

  • 1,85€
  • -1,70%

Oryzon participarà a la H.C. Wainwright Global Investment Conference, que tindrà lloc de l'11 al 13 de setembre a l'Hotel Lotte New York Palace a Nova York (EUA) i de manera virtual. La companyia farà una presentació corporativa i mantindrà reunions amb companyies farmacèutiques i inversors especialitzats.

Oryzon ha estat convidada també a participar al Sachs Annual Biotech in Europe Forum a Basilea (Suïssa) els dies 20-21 de setembre, on intervindrà en un panell titulat 'Aproximacions Avançades per a Malalties Neurodegeneratives', que tindrà lloc el 20 de setembre. L'empresa també mantindrà reunions 1x1 amb companyies farmacèutiques i inversors especialitzats.

Així mateix, la farmacèutica participarà a la tercera Convenció Global anual sobre Investigació en Charcot Marie-Tooth (CMT) a Cambridge, MA (EUA) els dies 22-23 de setembre, on el director mèdic global de la companyia, el Dr. Douglas V Faller, participarà en una taula rodona titulada 'Superant els límits en la investigació en CMT: Evolució de les empreses biotecnològiques en fases primerenques i perspectives sobre el desenvolupament de teràpies', i la líder de projecte en oncologia, la Dra. Natalia Sacilotto, participarà en una taula rodona titulada 'Perspectives impulsades pels pacients: Perspectives de la biotecnologia sobre el CMT i col·laboració amb els pacients'. Així mateix, durant la sessió de pòsters científics, la companyia presentarà les dades obtingudes en un model experimental de CMT amb el inhibidor d'HDAC6 selectiu ORY-4001.

Per acabar, directius de la companyia també assistiran a BIO-Spain 2023, que tindrà lloc els dies 26-28 de setembre a Barcelona. A més de mantenir reunions 1x1, la companyia moderarà un panell amb líders d'opinió centrada en la salut mental i la medicina de precisió i el potencial dels inhibidors de LSD1 com a vafidemstat. Aquest panell, titulat 'Salut mental i medicina personalitzada', tindrà lloc el 26 de setembre de 16:00 a 17:00 h, i estarà presidit per la Dra. Tamara Maes, Vicepresidenta d'Oryzon, amb la participació del Dr. Marc Ferrer, Coordinador del Programa d'Atenció Integral en Trastorn Límit de la Personalitat (TLP) per a adolescents i adults joves a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (Espanya), la Dra. Clara Tang, Directora de Recerca de la Kabuki Syndrome Foundation (Regne Unit) ) i el Dr. Siddharth Banka del Manchester Centre for Genomic Medicine (Universitat de Manchester NHS Trust). La companyia també participarà en un panell de discussió amb líders d'opinió moderat pel Sr. Jesús González Nieto-Márquez, director general de BME, titulat 'Vol ser un coet? Com els mercats borsaris impulsen el creixement de les empreses biotecnològiques' amb la participació del Sr. Roger Freixes, Soci de Cuatrecasas (Espanya); la Dra. Isabel Lozano, CEO d'Atrys (Espanya) i el Dr. Carlos Buesa, CEO d'Oryzon (Espanya). Aquest panell tindrà lloc el 27 de setembre de 17.30-18.30 h.

Noticias relacionadas

contador