ep archivo   oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha anunciat aquest dilluns que la companyia farà múltiples activitats corporatives en esdeveniments internacionals durant el mes d'octubre.

  • 1,82€
  • 0,44%

La biofarmacèutica participarà a l'East-West Biopharma Summit, que tindrà lloc del 2 al 4 d'octubre a Kendall Square, Cambridge Mass (EUA), i de manera virtual. Així mateix, farà una presentació corporativa i mantindrà reunions amb farmacèutiques i inversors dels EUA i la Xina.

El Director Mèdic per a SNC d'Oryzon, el Dr. Michael Ropacki, presentarà una actualització sobre l'assaig clínic en matxa de vafidemstat de Fase IIb PORTIC en trastorn límit de la personalitat al 36è congrés del European College of Neuropsychopharmacology (ECNP), que tindrà lloc del 7 al 10 doctubre a Barcelona.

Oryzon també ha comunicat que ha estat convidada a participar a l'Investors Access -2023 Event, que tindrà lloc el 9-10 d'octubre a París (França) al Salon Hoche, on la companyia també mantindrà reunions amb inversors europeus.

De la mateixa manera, participarà i realitzarà una presentació corporativa a la Jefferies Inaugural Biotech CNS/Neuro Summit, que tindrà lloc al Jefferies Conference Center de Nova York els dies 11-12 d'octubre, on la companyia també mantindrà reunions amb inversors internacionals especialitzats a SNC.

La biofarmacèutica també serà present a la 2a Roth Capital Partners Healthcare Opportunities Conference, que se celebrarà a Nova York el 12 d'octubre al The Yale Club, on mantindrà reunions amb inversors especialitzats.

Finalment, el Director Mèdic Global d'Oryzon, el Dr. Douglas Faller, assistirà al congrés ESMO (European Society for Medical Oncology) 2023, que tindrà lloc a Madrid del 20 al 24 d'octubre, on el Dr. N. Belani del Fox Chase Cancer Center (FCCC) presentarà un pòster sobre l'estudi col·laboratiu amb Oryzon de Fase II en marxa d'iadademstat en càncer de pulmó de cèl·lules petites i carcinomes neuroendocrins d'alt grau extrapulmonars en recaiguda/refractaris.

Noticias relacionadas

contador