ep archivo   recurso de oryzon genomics 20230510165612
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha anunciat aquest dimarts que ha rebut comunicacions addicionals de 'Decisió de concessió' per a patents importants relacionades amb vafidemstat, l'inhibidor de LSD1 en desenvolupament clínic per al tractament de trastorns psiquiàtrics com el trastorn límit de la personalitat (TLP) i l'esquizofrènia.

  • 1,87€
  • -1,26%

L'Oficina Australiana de Patents ha emès la comunicació de 'Decisió de concessió' per a la sol·licitud de patent d'Oryzon AU2018309372 titulada Mètodes per tractar alteracions del comportament. Les reivindicacions aprovades cobreixen l'ús d'inhibidors d'LSD1, incloent-hi vafidemstat, per al tractament de l'agressivitat i el retraïment social. Aquesta patent, una vegada concedida, no expirarà fins almenys el 2038, excloent-ne possibles extensions de patent que podrien proporcionar protecció addicional. També s'ha rebut una decisió de concessió a Malàisia.

Aquestes dues noves decisions de concessió se sumen a les recents decisions de concessió a les corresponents sol·licituds de patents a Europa i Corea. Ja s'ha concedit, a més, una patent a Rússia, i hi ha sol·licituds de patent pendents a altres mercats rellevants.

A més, l'Oficina Mexicana de Patents ha emès la 'Decisió de concessió' per a la sol·licitud de patent d'Oryzon MX/a/2021/011256 titulada Mètodes de tractament del trastorn límit de la personalitat. Aquesta patent, una vegada concedida, no expirarà fins almenys el 2040. Ja s'ha rebut una decisió de concessió a la corresponent sol·licitud de patent japonesa, i hi ha sol·licituds de patent pendents en altres mercats rellevants.

“És gratificant veure com seguim reforçant la cartera de patents de vafidemstat amb aquestes noves decisions de concessió en aquestes dues famílies de patents importants. Confiem que obtindrem resultats favorables també a altres països”, ha declarat Neus Virgili, Directora de Propietat Industrial d'Oryzon. El Dr. Carlos Buesa, CEO d'Oryzon, ha afegit: “La nostra creixent cartera de patents reforça la proposta de valor distintiva de vafidemstat, perllongant significativament la seva vida comercial en indicacions de l'SNC amb un gran potencial de mercat com el TLP”.

contador