ep archivo   tienda de orange 20230221110103
EUROPA PRESS - Archivo

El grup francès de telecomunicacions Orange ha anunciat aquest dimecres la seva intenció de retirar les seves accions de forma voluntària de la Borsa de Nova York (NYSE, per les sigles en anglès) a causa dels costos financers i administratius de mantenir aquesta cotització secundària.

  • 10,48€
  • -1,64%

"La decisió de retirar-se voluntàriament de la cotització a la NYSE i de donar-se de baixa a la SEC va ser presa després d'una acurada consideració per part del consell d'administració, tenint en compte els significatius requisits financers i administratius de mantenir la cotització a la NYSE i el registre a la Comissió de Borsa i Valors (SEC, per les sigles en anglès)", ha explicat l'empresa en un comunicat de premsa.

"Aquesta decisió està d'acord amb l'objectiu del Grup de millorar-ne la simplificació i l'eficiència internes", ha afegit l'operador francès.

Així mateix, la companyia francesa ha afirmat que espera que aquesta decisió no afecti els clients i els socis d'Orange ni la seva presència comercial als Estats Units.

Com a part d'aquest procés, Orange té previst presentar una sol·licitud a la SEC durant el quart trimestre per iniciar el procés d'exclusió de cotització. L'exclusió serà efectiva deu dies després de la presentació esmentada.

Finalment, la companyia també ha indicat que procedirà a la cancel·lació del registre de dos conjunts de títols de deute, emesos anteriorment a la NYSE.

contador