Oracle i Microsoft han presentat aquest dijous Oracle Database@Azure, que ofereix als clients accés directe als serveis de bases de dades d'Oracle que s'executen a Oracle Cloud Infrastructure (OCI) i es despleguen a centres de dades de Microsoft Azure.

Oracle Database@Azure ofereix els avantatges de rendiment, escalabilitat i disponibilitat de càrregues de treball d'Oracle Database a OCI amb la seguretat, flexibilitat i els serveis de Microsoft Azure, incloent-hi serveis d'IA com Azure OpenAI, han informat les dues companyies en un comunicat. Aquesta combinació proporciona als clients més flexibilitat respecte a on executen les càrregues de treball. També proporciona un entorn optimitzat que simplifica la compra i gestió al núvol entre els serveis d'Oracle Database i Azure, han afegit.

Amb la introducció d'Oracle Database@Azure, Oracle i Microsoft ajuden els clients a accelerar la migració al núvol perquè puguin modernitzar els seus entorns de TI i aprofitar la infraestructura, les eines i els serveis d'Azure.

"Tenim una oportunitat real d'ajudar les organitzacions a portar les seves aplicacions essencials al núvol perquè puguin transformar totes les parts del negoci amb aquesta propera generació d'IA", comenta Satya Nadella, president i CEO de Microsoft. "La nostra col·laboració ampliada amb Oracle convertirà Microsoft Azure en l'únic proveïdor de serveis al núvol que executarà els serveis de base de dades d'Oracle i ajudarà els nostres clients a generar una nova onada d'innovació basada en el núvol".

"La majoria dels clients ja fan servir diversos núvols", explica Larry Ellison, president i CTO d'Oracle. "Microsoft i Oracle han col·laborat per facilitar a aquests clients la connexió perfecta entre els serveis d'Azure i la tecnologia d'Oracle Database més recent. En col·locar el maquinari d'Oracle Exadata als centres de dades d'Azure, els clients experimentaran el millor rendiment possible en matèria de xarxa i base de dades. Ens enorgulleix associar-nos amb Microsoft per oferir als clients aquesta capacitat de primer nivell”.

Noticias relacionadas

contador