ep archivo   luis amodio y mauricio amodio presidente y vicepresidente de ohla
OHL - Archivo

Els accionistes de referència d'OHLA i Excelsior Times han acordat analitzar una possible emissió de bons convertibles de fins a 50 milions d'euros de principal, amb venciment a sis anys, com a part de les operacions de reforçament de liquiditat de la companyia. Després d'aquesta notícia, les accions de la constructora pugen a la borsa.

  • 0,29€
  • -1,62%

Recordem que aquest grup d'empresaris el lidera José Elías Navarro, president d'Audax Renovables i inversor d'Ezentis i Atrys Health. En un comunicat realitzat al mes d'agost passat, la companyia va informar que aquests inversors participarien en un pla d'ampliació de capital amb una inversió de fins a 50 milions d'euros.

"La companyia informa que els nous potencials inversors, després de la negociació amb bancs i bonistes, han ratificat el compromís d'inversió, donant per complertes les condicions vinculades als acords a assolir amb bancs i bonistes a què van subjectar els seus compromisos d'inversió", ha explicat OHLA.

Segons ha informat l'empresa espanyola a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), els bons convertibles, que serien subordinats al deute sènior de la companyia, tindrien un interès d'acord amb el tipus de mercat per a aquesta mena d'instruments i serien convertibles a opció dels tenidors dels bons convertibles a partir del segon any.

"La conversió s'estima que podria ser a un tipus en línia amb el preu de subscripció de les ampliacions de capital que se sotmetran a l'aprovació dels accionistes a la Junta General extraordinària d'accionistes, avalat, si escau, per un expert independent", ha afegit la companyia.

Cal assenyalar que OHLA celebrarà la seva Junta General Extraordinària d'Accionistes aquest dimarts 22 d'octubre a les 12.00 hora espanyola, de forma exclusivament telemàtica.

"L'emissió dels bons convertibles seria sotmesa a aprovació del Consell d'Administració de la Companyia per sotmetre'l a l'aprovació dels accionistes en una futura Junta General extraordinària d'accionistes", ha conclòs la companyia.

contador