ep el presidente de ohl luis amodio en la junta de accionistas de 2021
OHL

OHLA s'ha adjudicat el contracte d'execució d'infraestructures del Pla SANEA a diferents municipis de la Comunitat de Madrid gestionats per Canal d'Isabel II (CYII) i valorat en més de 60 milions d'euros.

  • 0,30€
  • -0,53%

La companyia ha explicat que durà a terme la millora de les xarxes de sanejament gestionades pel Canal d'Isabel II al seu lot 4, que busca disminuir els abocaments al clavegueram.

"El Pla SANEA és una iniciativa del CYII que optimitza la gestió de les xarxes de sanejament i disminueix els abocaments al clavegueram. L'objectiu n'és millorar la depuració i garantir la qualitat de les lleres receptores dels rius, respectant el medi ambient i fent un millor ús de l'energia necessària per a aquests processos", ha informat OHLA.

L'àmbit geogràfic del contracte és la zona oest de la Comunitat de Madrid, incloent-hi localitats com Las Rozas, El Escorial, Alpedrete, Torrelodones, Sevilla la Nueva, El Molar, Chapinería o Cenicientos.

Les infraestructures podran ser de diferents tipologies, fonamentalment col·lectors, tant tradicionals com amb tecnologia sense rasa, estacions de bombament d'aigües residuals, sobreeixidors i tancs de tempestes.

OHLA desenvoluparà, en el marc d'actuacions establertes pel CYII, tant els projectes relatius a cada actuació com els treballs de construcció compresos en cadascun. La companyia també porta a terme per a la Comunitat de Madrid, actualment, les obres de renovació de canonades de la xarxa d'abastament del CYII.

Noticias relacionadas

contador