planta fotovoltaica los llanos, 150 mw  badajoz (1)

La constructora OHLA ha anunciat que suma a la seva cartera un nou projecte fotovoltaic a la província de Sevilla, per un valor de prop de 60 milions d'euros, per a la construcció i posada en marxa de dues plantes fotovoltaiques que comptaran amb una capacitat instal·lada conjunta de 87 MW.

  • 0,30€
  • -0,53%

En total, la producció de les dues instal·lacions serà d'uns 187 GWh a l'any, cosa que permetrà subministrar aproximadament 20.000 llars. A més, la construcció també contribuirà a evitar l'emissió de 50.000 tones de CO2 anuals a l'atmosfera.

D'altra banda, el contracte també contempla la infraestructura d'evacuació, que consisteix en una subestació elevadora de 30/132 kV i una línia de 132 kV amb trams aeris i soterrats. Així mateix, es tracta d'un projecte EPC que inclou l'enginyeria, el subministrament d'equips i materials, la construcció i la posada en marxa de tot el projecte, així com les gestions amb els organismes afectats per a la connexió a xarxa i la posada en operació comercial.

OHLA ja gestiona a prop de 900 MW a projectes d'energies renovables a Espanya, i s'adjudicava recentment la construcció d'una planta fotovoltaica a Mèrida de 100 MW. Pel que fa a Sevilla, juntament amb aquests projectes adjudicats, la constructora ha dut a terme el parc fotovoltaic Zafra i la planta termosolar Arenals a Morón de la Frontera, amb tecnologia d'emmagatzematge de sals.

Noticias relacionadas

contador