ep luis amodio presidente de ohla y jose antonio fernandez gallar ceo de ohla
OHLA

OHLA s'ha adjudicat la construcció de l'Academic Hub & Library de la Universitat de Dublín (TU Dublin), a Irlanda, per un import proper als 65 milions d'euros. Es tracta d'un edifici ubicat en un dels campus universitaris de més projecció de la ciutat que OHLA durà a terme amb el soci local Townlink.

  • 0,27€
  • 0,22%

El projecte forma part de la fase inicial del pla de la universitat per a la remodelació general de Grangegorman i s'ha planificat com un conjunt d'edificis i espais, tant existents com nous, al voltant de les històriques estructures protegides de North House East i North House West.

Els treballs comprendran aproximadament 12.580 m² de desenvolupament, amb 9.505 m2 de nova construcció, als quals se sumaran els elements conservats de les estructures actuals. El projecte està subjecte als requisits de la planificació de la Zona de Desenvolupament Estratègic del Campus de Grangegorman.

El contracte inclou la reconversió de la North House, una important estructura protegida al voltant de la qual s'aixeca el centre acadèmic. A la part oriental, al primer pis, se situarà el vestíbul principal de la biblioteca, reflectint el paper fonamental d'aquest edifici institucional de mitjans del segle XIX. El projecte també inclourà zones comunes per a estudiants, un espai d'exposició i una cafeteria, entre d'altres.

L'Academic Hub & Library es considera un element clau dins del pla de remodelació de Grangegorman. El complex es durà a terme sota un alt nivell d'exigència en els detalls i els acabats per respondre a les necessitats i requisits actuals i futurs de la TU Dublin i la seva població estudiantil. Respecte a l'icònic disseny, s'ha plantejat com un espai lluminós construït de forma sòlida, amb pedra i arrebossat rugós, on les finestres permetin als lectors controlar la qualitat de la llum alhora que ofereixen vistes a les muntanyes properes a Dublín.

Noticias relacionadas

contador