ohla puente bicentenario chile
OHLA

La constructora OHLA ha rebut dues ofertes no vinculants d'Immobiliària Coapa Larca i d'Atitlan Grupo Empresarial per entrar a l'accionariat, després que la companyia hagi anunciat una ampliació de capital de 100 milions d'euros. Les seves accions han rebotat un 5,68%, fins als 0,35 euros, després de les fortes caigudes de les darreres jornades.

  • 0,36€
  • 1,36%

En el cas d'INV, OHLA ha assenyalat que "es compromet a assegurar 25 milions d'euros a l'augment de capital. En el cas en què INV no pogués subscriure l'import assegurat per resultar subscrit entre els accionistes actuals, proposa aprovar un altre augment de capital sense drets de subscripció preferent, al mateix preu d'emissió, fins a assolir els 25 milions d'euros".

Per part seva, Atitlan Grupo Empresarial (AT) "proposa la seva entrada al capital social mitjançant la subscripció de (a) un augment de capital per part d'AT sense drets de subscripció preferent per valor efectiu de 75 milions d'euros; i (b) un augment de capital amb drets de subscripció preferent per valor efectiu de 75 milions d'euros que AT subscriuria a la part que proporcionalment li correspongui".

OHLA ha afegit que "la validesa d'aquesta oferta no vinculant expira el 5 de juliol del 2024. Cap de les dues ofertes rebudes superaria individualment el llindar que obligaria a formular una oferta pública d'adquisició".

En aquest sentit, OHLA ha indicat que "actualment està analitzant i valorant les dues ofertes però, a hores d'ara, encara no n'ha acceptat cap".

Noticias relacionadas

contador