ep metro de praga
OHLA

OHLA, a través de la filial OHLA ZS, participarà en l'execució de la primera fase de la nova línia D del Metro de Praga. El valor total de la primera etapa de la nova línia és de 573 milions d'euros (13.750 milions de corones txeques).

  • 0,30€
  • -0,53%

El projecte, anomenat I.D1a, inclou dues estacions (Pankrác i Olbrachtova) i el seu tram de connexió, seguit d'una etapa I.D1b amb tres estacions (Nádra?í Krč, Nemocnice Krč i Nové Dvory).

La nova línia D, la blava, tindrà una longitud total de 10,6 km, 10 estacions i un nou dipòsit de trens. El cost estimat probablement superarà els 4.000 milions d'euros i la nova línia s'hauria d'obrir al públic la tardor del 2029, operada per trens automatitzats sense conductor.

El primer tram, en què participarà OHLA ZS, connectarà les estacions de Pankrác i Olbrachtova i serà el més exigent des del punt de vista tècnic, ha dit OHLA. A les "complexes" condicions geològiques de l'anomenada Terrassa de Pankrác, es construirà una estació de transferència encastada d'un sol nivell sota la línia C existent, a uns 33 metres sota la superfície, ha explicat. L'estació de dos nodes Olbrachtova serà a 31 metres de profunditat. Ambdues estacions i el tram de túnel d'1,2 quilòmetres de longitud s'explotaran segons els principis del Nou Mètode Austríac de Construcció de Túnels, és a dir, mitjançant perforació i voladura.

Noticias relacionadas

contador