ep archivo   sistema de transito rapido en autobus de miami dade
OHLA - Archivo

OHLA, a través de la seva filial als EUA, ha lliurat les quatre primeres estacions del projecte South Corridor Bus Rapid Transit (BRT), a Florida. El contracte es valora en 325,9 milions d'euros (368 milions de dòlars).

  • 0,30€
  • 2,83%

L'objectiu és la conversió del South Corridor (South Dade Transitway) al sistema de trànsit ràpid d'autobusos (Bus Rapid Transit, BRT).

Des de la companyia asseguren que, "amb la seva participació en aquesta obra, OHLA contribuirà a la millora del transport públic al comtat de Miami-Dade i facilitarà un servei d'autobús més ràpid i fiable tant per als residents com per als visitants".

Els principals treballs que contempla el projecte són diversos. Entre ells destaquen 14 estacions BRT totalment convertibles a sistemes ferroviaris pesants (Heavy Rail Transit, HRT), la rehabilitació d'estacions existents (16 localitzacions i 32 marquesines) i dues estacions terminals (a Dadeland South i el Carrer SW 344).

També la millora d'un tram de 32 quilòmetres de via de circulació exclusiva, dos projectes de millora de la seguretat impulsats pel Departament de Transport de Florida, un pàrquing dissuasiu al Carrer SW 168 (a càrrec de la filial OHLA Building) i el projecte de construcció del Departament de Transport i Obres Públiques del comtat de Miami-Dade per a la millora de la carretera al Carrer SW 264.

contador