colegios ohla irlanda

OHLA suma a la seva cartera el disseny i la construcció de quatre centres escolars a Irlanda per un import pròxim als 75 milions d'euros, segons ha informat aquest dilluns la companyia en un comunicat.

  • 0,27€
  • 2,24%

Les iniciatives, realitzades a UTE i ubicades en diferents localitzacions del país, han estat atorgades pel Ministeri d'Educació (Department of Education) del govern d'Irlanda i en beneficiaran més de 2.200 alumnes de primària i secundària, incloent-hi àrees dedicades en exclusiva desenvolupament d'alumnes amb necessitats especials.

El Lot 4A correspon a l'escola de primària Scioil an Spiraid Naoimh (Laytown, County Meath) i inclou la demolició de l'actual edifici escolar d'una planta i l'eliminació dels edificis prefabricats, així com la construcció d'un nou edifici de 4.100 m2 dues plantes que comptarà amb 24 aules, una zona d'ús general, una unitat de necessitats especials i allotjaments auxiliars per al personal, entre altres actuacions.

L'obra més destacada, el lot 4B, és un projecte per a l'escola de secundària Belmayne ETSS, a Dublín. La iniciativa inclou el disseny i la construcció d'un nou edifici de 11.747 m2, amb zones de dues i tres plantes, i capacitat per a 1.000 estudiants. La instal·lació inclourà quatre sales per a necessitats especials, una àrea d'ús general, un pavelló d'educació física i allotjaments per al personal. El projecte també contempla la construcció d'àrees esportives i verdes, una carretera d'accés, carrils per a bicicletes, així com el paisatgisme, la connexió amb els serveis públics, la subestació de subministrament elèctric i altres obres associades.

El lot 4C es desenvoluparà a l'Ashbourne Community National School (Ashbourne, County Meath) i consisteix en el disseny i construcció d'un nou edifici d'escola de primària de 3.832 m2, de 2 plantes i 16 aules, amb una àrea per a necessitats educatives especials, així com una sala d'ús general, allotjaments i obres externes que inclouen dues pistes de bàsquet i places daparcament.

Finalment, el Lot 4D, destinat a l'escola Stapolin ETNS (Stapolin, Dublín), consisteix en el disseny i construcció d'un nou edifici de 3.623 m2 de 3 plantes i 16 aules de primària amb una unitat de necessitats especials de dos classes, una sala d'ús general i allotjaments auxiliars per a l'ensenyament i el personal. També s'hi inclou una nova zona de descans amb nous accessos per a vianants i ciclistes i totes les obres associades.

OHLA durà a terme el projecte aplicant criteris de construcció sostenibles, segons ha explicat. Així, tant a l'obra com a la fase d'operació aplicarà els estàndards de les certificacions NZEB (Near Zero Energy Building) i BER (Building Energy Rating) A3, que constaten un "òptim comportament energètic de l'edifici", així com l'ús de fonts d'energia alternatives per al funcionament.

Noticias relacionadas

contador