ep archivo   luis y mauricio amodio presidente y vicepresidente ejecutivos de ohla
OHLA - Archivo

OHLA ha confirmat aquest dilluns, mitjançant una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que l'oferta presentada per Atitlan Grup Empresarial per a l'entrada d'aquest últim a la capital ha vençut sense que les dues parts hagin arribat a un acord.

  • 0,29€
  • 5,53%

Cal recordar que Atitlan hauria presentat una oferta conjunta amb Stoneschield, fons accionista també de Neinor Homes, per a l'entrada al capital d'OHLA a través d'un augment de capital sense drets de subscripció preferent de 75 milions d'euros (38% de capitalització) i un augment de capital addicional amb drets de subscripció preferent de 75 milions d'euros en què Atitlan subscriuria la part que li correspongui.

Fa uns quants dies algunes informacions ja apuntaven que les negociacions havien saltat pels aires, i aquest dilluns OHLA ha confirmat que el termini de l'oferta ha expirat sense acord.

I és que a la nota que ha enviat a la CNMV explica que el Consell d'Administració havia acordat sol·licitar a Atitlan "determinats aclariments de l'oferta per poder adoptar un acord", i remarca que també s'havia posat "a la seva disposició per mantenir-los converses que resultessin oportunes amb aquesta finalitat i poder triar entre les diferents opcions existents".

Tot i això, detalla, Atitlan, que havia estès el termini de la seva oferta sobre OHLA fins al proper 12 de juliol, "ha comunicat que l'oferta ha vençut sense haver-se aconseguit un acord".

Ara OHLA continuarà "treballant en la resta de les alternatives existents en defensa de l'interès social".

Noticias relacionadas

contador