ep archivo   luis amodio y mauricio amodio presidente y vicepresidente ejecutivos de ohla
OHLA - Archivo

El Consell d‟Administració d‟OHLA ha acordat un augment de capital social per un import efectiu (nominal més prima d‟emissió) de 100 milions d‟euros mitjançant aportacions dineràries amb reconeixement del dret de subscripció preferent, dirigit a tots els accionistes de la companyia. Les seves accions han caigut amb força aquest dijous (-12,45%; 0,33 euros) després de l'anunci fet dimecres, al tancament del mercat.

  • 0,35€
  • 5,68%

L'operació haurà de ser aprovada a la Junta General Extraordinària, que es convocarà després de la celebració de l'assemblea ordinària que tindrà lloc aquest divendres, 28 de juny.

Serà en aquell moment quan el Consell determini la data en què l'augment de capital s'hagi d'executar, el tipus d'emissió de les noves accions que s'emetran i es posaran en circulació com a conseqüència, les condicions del desemborsament, la relació de canvi per a l'exercici dels drets de subscripció preferent a l'augment de capital, i les condicions concretes del període de subscripció preferent, així com, si escau, del període d'assignació addicional i el període d'assignació discrecional.

L'execució de l'augment de capital té com a objectiu garantir l'estabilitat financera de la societat, així com assegurar la continuïtat del negoci i la sostenibilitat a llarg termini, ja que permetrà implementar una “estructura de capital i financera estable per al grup OHLA” així com la creació de valor per als accionistes.

D'aquesta manera, la companyia "haurà completat el sanejament financer del grup OHLA en què s'ha estat treballant durant els darrers anys i l'equip directiu es podrà centrar plenament en l'execució del pla de negoci del grup".

Els analistes de Banc Sabadell expliquen que "si assumim un descompte del 25% sobre el tancament d'ahir de 0,38 euros, implicaria l'emissió de 351 milions d'accions i un TERP (preu teòric exdrets) de 0,34 euros".

Noticias relacionadas

contador