ep el presidente de ohla luis amodio en la junta extraordinaria de accionistas
EUROPA PRESS

La Junta General Extraordinària d'Accionistes d'OHLA ha aprovat l'ampliació de capital fins a 150 milions d'euros que té com a objectiu reforçar la companyia des d'una perspectiva financera i operativa.

  • 0,28€
  • -1,70%

Amb ella pretén refinançar el deute a través de l'amortització de 180 milions d'euros.

Els accionistes han donat el vistiplau a un primer augment de capital social sense drets de subscripció preferent per 70 milions d'euros i un segon augment posterior de capital social amb drets de subscripció per 80 milions d'euros.

En aquesta operació, liderada pels accionistes principals d'OHLA, els germans Luis i Mauricio Amodio, la companyia ha rebut compromisos d'inversió vinculants d'Inmobiliaria Coapa Larca (de l'empresari mexicà Andrés Holzer) i d'un grup d'inversors liderat per Excelsior Times (propietat de l'empresari José Elías).

A més, durant el transcurs de la Junta, els accionistes han aprovat el nomenament de Tomás Ruiz González com a conseller executiu de la societat i l'augment de la mida del consell d'administració, que passarà a comptar amb 10 membres.

Luis Amodio, president del Consell d'Administració, ha destacat que aquesta operació culmina amb èxit un procés d'enfortiment operatiu i financer que la companyia va emprendre el 2021 i que s'ha reflectit en l'augment de la contractació i la cartera, la millora de l'EBITDA i la reducció del palanquejament financer”.

Així mateix, ha destacat els acords aconseguits amb els bancs i bonistes de referència, que permetran a la companyia complir amb els seus objectius de creixement i sostenibilitat.

En la seva intervenció ha assenyalat que "OHLA surt enfortida amb més recursos que la permetran abordar els ambiciosos reptes de futur que s'ha plantejat".

Noticias relacionadas

contador