ohla proyecto merida
OHLA

OHLA s'ha adjudicat dos nous contractes a Espanya, un a Extremadura i un altre a la regió de Múrcia, per un import global que supera els 60 milions d'euros.

  • 0,33€
  • -11,88%

La companyia suma al seu portfoli a prop de 35 projectes d'energies renovables a Europa, Amèrica i Àsia. En total, arriben a una potència instal·lada de més de 2.600 MW, xifra que permetria abastir un milió i mig de llars a l'any.

Des del començament d'exercici, OHLA ha contractat un total de quatre projectes d'energies renovables a Espanya per un import conjunt de prop de 175 milions d'euros.

Pel que fa a les noves plantes, cal destacar que la companyia ha ampliat la seva presència a Extremadura amb una planta fotovoltaica de 54 MW. El projecte estarà integrat per 88.500 mòduls fotovoltaics. Aquesta potència generarà més de 125.000 MWh/any d'energia cent per cent neta amb què es podria abastir aproximadament 37.000 llars i evitar així l'emissió d'unes 75.000 tones de CO2 anuals.

Així mateix, ha reforçat la presència a Múrcia amb un nou contracte amb prop de 90 MW que generen més de 230.000 MWh/any d'energia que donaran servei a 70.000 llars evitant l'emissió d'unes 140.000 tones de CO2 anuals.

Dins l'estratègia de la companyia d'impuls a la biodiversitat i a l'ocupació local, cal destacar que els projectes contractats comptaran amb la posada en marxa de diversos plans de conservació de la biodiversitat i el medi ambient i de l'impuls a l'ocupació local.

En matèria d'ocupació local les dues noves instal·lacions generaran 300 llocs de treball, directes i indirectes, durant la fase de construcció.

Noticias relacionadas

contador