ep ohl 20190527183012
OHL - Archivo
0,30€
  • 0,00€
  • -0,53%

OHL ha informat aquest dilluns que ha arribat a acords amb Aleatica a Mèxic, així com amb Grup Villar Mir i Pacadar per solucionar els problemes que tenia amb tots ells.

En el cas d'Aleatica, ha arribat a un conveni transaccional pel qual resolen de mutu acord totes les seves diferències en relació amb el Contracte d'Enginyeria, Procura i Construcció de l'Autopista d'Altes Especificacions Atizapán -Atlacomulco, a l'Estat de Mèxic.

A través d'aquest conveni transaccional les parts resolen totes les seves diferències en relació amb aquest contracte i finalitzen els arbitratges que respectivament havien iniciat en suport de diverses reclamacions.

L'efectivitat del conveni transaccional se subjecta al compliment de determinades condicions suspensives el venciment de les quals es produeix duant les pròximes setmanes.

OHL ha afegit que el conveni transaccional no suposarà cap impacte material en els comptes de la societat i permetrà la recuperació de les fiances prestades pel Grup OHL en el si del referit contracte.

Amb l'execució del referit conveni, OHL es desvincula completament de l'antiga OHL Mèxic, actual Aleatica.

GRUP VILLAR MIR I PACADAR

OHL ha comunicat també que ha arribat a sengles acords per posar fi a les discrepàncies existents amb Grup Villar Mir (GVM) i amb Pacadar.

GVM reconeix deure a OHL 75.609.000 euros més els interessos meritats diàriament des del 8 de juliol de 2016 a un tipus d'interès fix igual del cinc coma cinc per cent (5,5%) anual.

Pacadar reconeix deure a OHL 34.865.575,76 euros més els interessos meritats diàriament des del 15 de febrer de 2018 a un tipus d'interès fix igual del cinc per cent (5%) anual, dels quals, l'11 d'abril de 2019, Pacadar ja ha pagat 537.510,96 euros.

La peça sobre les accions de Pacadar que amb anterioritat a l'acord transaccional només garantia el deute de GVM passa ara a garantir dos deutes, amb el compromís de GVM d'atorgar garanties addicionals.

Noticias relacionadas

contador