ep juntaaccionistasohl 20180109143502
OHL
0,28€
  • 0,01€
  • 3,08%

OHL s'ha desplomat un 18,14% el dia que ret comptes amb el mercat. La constructora espanyola participada pel grup Villar Mir, publica resultats trimestrals a les 18:30h, després del tancament del mercat, que els analistes de Banc Sabadell esperen que siguin "febles a nivell operatiu".

L'entitat financera espera que els comptes d'OHL, que aquest any acumula unes caigudes del 83%, estiguin marcades per "un marge EBITDA del 0% en construcció i les pèrdues estructurals en industrial.

Ret comptes amb el mercat després del seu tancament i s'espera que siguin fluixos "a nivell operatiu"

D'altra banda, Sabadell assevera que "estimem unes despeses de reestructuració a l'entorn dels -23.000.000 d'euros amb un impacte visible a partir del primer trimestre del 2019".

A més, el banc espera "una reducció de despeses financeres motivades per la disminució de deute durant el trimestre anterior amb els fons de la venda d'OHL Concessions".

A nivell de caixa, la companyia preveu "una reducció de la posició neta de tresoreria fins als 400 milions d'euros", als quals s'inclouria ja "l'adquisició d'un 32,5% de Canalejas l'agost de 2018".

L'analista de Bolsamanía, José María Rodríguez, subratlla que "cal esperar una caiguda que pot portar el títol durant els pròxims mesos als seus mínims històrics: els 0,18 euros que es van marcar el gener de 1993". A més, assegura que "tècnicament, el gràfic no pot ser més descoratjador que el podria portar fins i tot per sota d'aquests mínims".

Noticias relacionadas

contador