ep juntaaccionistasohl 20180109143502
OHL
0,28€
  • 0,01€
  • 3,08%

OHL es dispara aquest dijous i avança més d'un 8% al Mercat Continu. La constructora sembla celebrar que Villar Mir ha reduït la seva participació en el grup un 0,99% fins al 34,64% (30,64% de forma directa i 4% de manera indirecta).

Els analistes de Banc Sabadell afirmen aquest dijous, però, que es tracta d'una "notícia sense impacte", ja que "la reducció es produeix pel venciment de derivats financers que estableixen uns nivells d'execució molt més alts que la cotització actual (~5,6x) per la qual cosa esperem que la participació indirecta es vagi reduint progressivament".

El banc recorda, a més, que "altres accionistes rellevants són Santander AM (2,7%) i Deutsche Bank (2,2%)". Al seu torn, la companyia ja es va disparar el passat 31 de gener davant les possibles ofertes per aquesta participació que ostenten els Villar Mir en l'empresa. Segons publicava 'El Confidencial', la família hauria rebut concretament cinc ofertes per ella.

Els experts van afirmar llavors que la venda del paquet de Villar Mir en OHL obligaria a llançar una OPA pel 100% i recalquen que l'operació no seria fàcil.

"L'operació no seria senzilla tenint en compte la delicada situació operativa de la companyia -amb marges EBITDA negatius en la seva divisió de Construcció i en el consolidat-, el ràpid deteriorament de la seva caixa (aproximadament 700 milions d'euros aquest any) i la necessitat d'emprendre fortes mesures de reestructuració", expliquen els analistes de Banc Sabadell.

Noticias relacionadas

contador