nyesa promocion henara

Nyesa Valores Corporación ha estat disparada aquest dimecres. Ha pujat un 21,43% al Mercat Continu, fins als 0,0108 euros per títol. La companyia està registrant un fort volum de negociació. "Si segueix així, el volum d'avui va camí de convertir-se en el més alt de l'any", explica César Nuez, analista de Bolsamanía.

  • 0,01€
  • -5,88%

Nyesa és el millor valor del mercat espanyol el 2024, amb alces del 120%. El seu volum ha augmentat molt des de l'agost i acumula pujades del 125% des de l'arrencada del mes.

"Lògicament, encara que cotitza a uns nivells molt baixos, ha trencat les resistències que s'ha anat trobant al seu camí i tot sembla indicar-nos que podria continuar pujant", assenyala Nuez. "El següent nivell de resistència és de 0,0178 euros".

Amb tot, l'expert assenyala que és una companyia molt arriscada per invertir atès els tremendament baixos nivells als quals cotitza.

Fa una mica més d'un any, el director de Desenvolupament i Expansió de la companyia, Liberto Campillo, explicava a Bolsamanía que l'adquisició d'Henara (que es va aprovar a la Junta d'Accionistes del 26 de juny del 2023) suposava un punt i a part, un pas molt rellevant, en la lluita per evitar la liquidació.

"Aquesta adquisició ens permetrà començar a ser una altra vegada una empresa dins dels estàndards de la normalitat", explicava Campillo. "L'entrada d'Henara és el camí de l'empresa per sortir d'aquesta situació". A principis d'aquest any, en declaracions a altres mitjans, Campillo va dir que esperen estar fora de concurs de creditors abans del maig del 2026, data del primer pagament del reconveni.

contador