nvidiacbinside

Nvidia puja un 3% a la preobertura de Wall Street després que la companyia hagi anunciat en una conferència de tecnologia de Taiwan el llançament de la seva nova generació de xips d'intel·ligència artificial (IA) per al 2026.

  • 122,67$
  • -1,31%

El conseller delegat, Jensen Huang, ha explicat que l'empresa planeja actualitzar els seus acceleradors d'intel·ligència artificial cada any, anunciant un xip Blackwell Ultra per al 2025 i una plataforma de propera generació en desenvolupament anomenada Rubin per al 2026.

L'anunci ha "sorprès el mercat, ja que es produeix tres mesos després de l'anunci del seu nou xip Blackwell", expliquen els analistes de Bankinter.

Els xips anunciats (Rubin) no es començaran a lliurar als clients fins al 2026 i se centraran en aconseguir una major eficiència en el consum d'energia i estaran focalitzats en la IA. D'aquesta manera, el fabricant de xips busca ampliar la base de clients més enllà d'Alphabet, Meta, Microsoft i Amazon, que concentren gran part de les vendes.

"Notícia positiva per al valor, que ha provocat que aquesta matinada la tecnologia s'hagi vist impulsada al mercat asiàtic", afegeixen des de Bankinter.

"El fet que s'anunciïn novetats de cara als propers anys serveix per refermar la confiança en el fort creixement de les xifres de la companyia més enllà de l'any 2024-2025", valoren aquests experts.

"Amb tot això, reiterem la nostra visió positiva en el valor. Nvidia és un dels valors seleccionats dins de la nostra cartera temàtica de semiconductors", conclouen.

Noticias relacionadas

contador