starbucks

Nestlé vendrà els productes de Starbucks pertot el món. La xocolatera suïssa ha oficialitzat aquest dimarts l'acord anunciat el passat mes de maig, pel qual pagarà 7.150 milions de dòlars a la nord-americana per poder comercialitzar els seus productes de per vida.

  • 97,36$
  • -0,11%

Dins d'aquesta línia de productes que Nestlé tindrà a la seva disposició hi haurà el propi cafè Starbucks, a més de Tevana, el seu popular marca de te.

Les dues companyies fan oficial la seva col·laboració després d'un acord de 7.150 milions de dòlars

L'acord també comportarà el traspàs de 500 empleats de Starbucks al gegant suís de l'alimentació. El passat 7 de maig, Nestlé va anunciar que pagaria en efectiu a Starbucks "per un negoci que va generar vendes anuals per valor de 2.000 milions de dòlars".

El conseller delegat de Nestlé, Mark Schneider, va destacar en aquell temps que l'acord amb Starbucks representava "un pas significatiu" per al negoci cafeter de Nestlé, la categoria de major creixement de la companyia helvètica, que aconsegueix així una forta plataforma per créixer en Amèrica del Nord.

Per la seva banda, Starbucks va projectar que la transacció tindrà impacte en el seu benefici per acció a partir de 2021 o abans i no implicarà canvis en els seus objectius financers a llarg termini. "Aquest acord històric és part dels nostres esforços d'enfocar i evolucionar el nostre negoci per fer front a les necessitats canviants dels consumidors", va declarar Kevin Johnson.

Noticias relacionadas

contador