neinor homes san cugat

Neinor Homes ha anunciat aquest dimarts que ja ha arrencat les obres de la seva promoció Sant Cugat Homes, en què invertirà 13,7 milions d'euros. Aquest projecte, ubicat a Sant Cugat del Vallès, a la província de Barcelona, ​​generarà aproximadament 120 llocs de treball durant la seva fase de construcció.

  • 14,00€
  • -0,85%

En una nota, la promotora ha explicat que s'espera que les obres finalitzin al tercer trimestre del 2025 i el lliurament dels habitatges es faci al quart trimestre del mateix any.

Aquest nou enclavament residencial està situat a la plaça Ausias Marc al barri de Can Mates, "una de les millors zones de Sant Cugat, a escassos 5 minuts de Barcelona", i "destaca per la ubicació privilegiada i el disseny orientat a l'eficiència energètica".

Joaquim Manich, director territorial Est, ha apuntat que “l'aposta de Neinor Homes per Catalunya és ferma, ja que compta amb una demanda forta i estable. Concretament, la zona del Vallès compta amb totes les comoditats al seu abast, cosa que la converteix en un lloc ideal per viure”.

Neinor Homes ha indicat que el complex comptarà amb 36 habitatges distribuïdes en un bloc de planta baixa més quatre plantes, a més de cinc locals comercials. "Els habitatges de dos dormitoris ofereixen un disseny funcional amb amplis espais i terrasses, ideals per gaudir de l'aire lliure", assenyala.

A més, afegeix que en línia amb el seu "compromís amb el desenvolupament urbà sostenible", ha decidit incorporar innovacions en tecnologia i eficiència energètica. Així, "els habitatges estaran equipats amb sistemes de façana ventilada i aïllament tèrmic de façanes SATE, aconseguint un alt confort tèrmic i una qualificació energètica 'A'".

I els habitatges també comptaran amb fusteria d'alumini amb trencament de pont tèrmic i el tractament de capa sota emissiva als vidres amb cambra d'aire tipus climalit, instal·lació domòtica completa, persianes motoritzades i places de garatge amb instal·lació de càrrega de vehicles elèctrics.

"Sant Cugat Homes se situa en una zona residencial consolidada, a només 50 metres del centre comercial Mirasol Centre i de l'estació de FGC de Mirasol", ha explicat la promotora, que recorda que aquest entorn "ofereix àmplies zones verdes, parcs i excel·lents comunicacions, convertint-lo en un lloc ideal per viure”.

Sant Cugat del Vallès, amb una superfície de 48,21 km² i una població d'aproximadament 97.000 habitants, és conegut per la seva alta renda per càpita i la seva proximitat a Barcelona. Està comunicat amb la ciutat a través de la C-16 i l'AP-7, cosa que facilita l'accés tant a Tarragona com al Llevant i França.

Noticias relacionadas

contador