ep archivo   una promocion de neinor en malaga
NEINOR HOMES - Archivo

Neinor Homes ha signat un acord amb Merak IMS, societat controlada per fons de Bain Capital, en virtut del qual la companyia ha adquirit un 10% del capital social de Promociones Habitat per un import aproximat de 31 milions dʻeuros.

  • 14,76€
  • 1,51%

En un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Neinor ha informat que les dues companyies han signat un pacte entre accionistes per "regular les seves relacions" en relació amb Habitat. Aquest acord inclou "determinades proteccions" a favor de Neinor com a soci minoritari, ja que Habitat seguirà sota el control "exclusiu" de Merak.

Així mateix, Neinor ha subscrit un contracte de gestió (development and asset management agreement) amb Habitat, en virtut del qual la promotora prestarà serveis de gestió a la cartera d'actius immobiliaris que queden sota la titularitat i el control d'Habitat.

"Aquesta cartera d'actius té capacitat per desenvolupar 8.000 habitatges i, el 31 de desembre de 2023, estava valorada (gross asset value o GAV) en aproximadament 700 milions d'euros. Als efectes de garantir una prestació ordenada d'aquests serveis, el contracte de gestió entrarà en vigor l'1 d'octubre del 2024", ha detallat Neinor en la seva comunicació a la CNMV.

En relació amb això, Habitat ha transmès a Neinor els actius que componen el negoci de gestió d'immobles per compte de tercers. En conseqüència, Neinor s'ha subrogat, com a ocupador, en les relacions laborals que mantenia Habitat amb els treballadors.

Noticias relacionadas

contador