ep archivo   el consejero delegado de neinor homes borja garcia egotxeaga
NEINOR HOMES - Archivo

Neinor Homes ha anunciat aquest dijous, a última hora del dia, que repartirà un dividend de 0,471 euros bruts per acció el proper 18 d'octubre.

  • 14,24€
  • -1,66%

Segons ha comunicat en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el repartiment es durà a terme en execució de l'acord adoptat per la junta general extraordinària d'accionistes que va tenir lloc l'1 de setembre passat, en què es va tractar la reducció del capital social en la quantitat de 37.674.650,38 euros i amb la finalitat de tornar aportacions als accionistes.

L'últim dia de negociació de les accions de Neinor amb dret a rebre el dividend serà el 13 d'octubre, ha detallat la companyia, que ha explicat que les accions es negociaran sense dret a rebre l'import objecte de devolució en data del 16 d'octubre.

D'altra banda, ha remarcat que la devolució d'aportacions es farà a través dels mitjans que la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors, S.A.U. (Iberclear) posa a disposició de les entitats participants, i l'entitat pagadora serà CaixaBank.

contador