ep juan velayos ceoneinor homes enforo organizadoeuropa press
EUROPA PRESS
14,96€
  • 0,08€
  • 0,54%

Neinor Homes aprovarà durant la reunió del seu consell d'administració convocada per a la primera hora de la tarda d'aquest dilluns el relleu de Juan Velayos com a conseller delegat de la promotora immobiliària, segons han confirmat fonts financeres.

L'actual director general d'operacions de la companyia, Borja Garcia-Egotxeaga, es perfila com a nou primer executiu, tal com El Confidencial avança aquest dilluns. Velayos previsiblement romandrà vinculat a la immobiliària, segons indica el diari digital. En fonts de Neinor han declinat fer comentaris.

Neinor Homes registra el relleu del seu conseller delega,t ja que la companyia va tancar el 2018 en beneficis i després d'haver lliurat un miler d'habitatges tot just dos anys després de constituir-se i sortir a borsa a partir de terrenys i actius amb què el fons Lone Star es va fer durant la crisi.

Aquest fons va estar posteriorment venent la seva participació en la companyia, en la qual actualment el també fons israelià Adar Capital figura com a primer accionista amb un 28,6% del seu capital.

Els canvis en la primera línia executiva de la immobiliària coincidiran amb la presentació d'un nou 'full de ruta' estratègica.

NOU PLA

Neinor preveu presentar durant les pròximes setmanes un nou pla de negoci per a previsiblement cinc anys, tal com el mateix Velayos va anunciar la passada setmana davant la junta d'accionistes de la companyia.

Aquest nou "full de ruta" reemplaçarà el pla de creixement que la companyia va llançar quan es va constituir, que tenia com a objectius facturar 1.000 milions aquest exercici 2019 i posar al mercat 4.000 nous habitatges en l'horitzó de 2020.

Durant la seva intervenció davant la junta d'accionistes, Velayos va expressar la seva confiança que davant les dades de l'exercici 2018 i el nou pla el "mercat reconegui i reflecteixi el valor real de la companyia en la seva cotització", actualment a l'entorn dels 10, 80 euros per acció, "un 40% per sota del seu valor real", que s'estima als 17,5 euros.

Noticias relacionadas

contador