musk twitter portada

Elon Musk exerceix com a nou cap de Twitter i les seves idees al voltant de com serà el futur de la xarxa social es van coneixent a poc a poc a través de diverses piulades. L'última consistiria a canviar Twitter Blue i elevar el cost de subscripció a 19,99 dòlars al mes des dels 4,99 dòlars actuals, incloent-hi el servei de verificació de perfil, segons ha informat The Verge.

Així mateix, els usuaris verificats tindrien 90 dies per subscriure's o perdrien la marca de verificació blava. Als treballadors que treballen en el projecte, segons les informacions, s'hauria dit diumenge que han de complir la data límit del 7 de novembre per llançar la funció o seran acomiadats.

Musk ha deixat clar en els mesos previs a l'adquisició de la xarxa social que volia renovar la manera com Twitter verifica els comptes i maneja els bots i aquesta seria una mesura destinada a això. De fet, aquest diumenge, publicava al seu perfil que “tot el procés de verificació s'està renovant en aquest moment”.

La subscripció a Twitter Blue es va llançar fa gairebé un any com una manera de veure articles sense publicitat d'alguns editors i fer altres ajustaments a l'aplicació, com una icona de pantalla inicial d'un altre color. Musk està interessat a augmentar les subscripcions i convertir-la a la generadora de la meitat dels ingressos de l'empresa.

Tot i que el multimilionari fa poc dies que és 'Cap Tuit', s'ha mogut ràpidament per fer diversos canvis a Twitter. Comptant amb l'ajuda d'enginyers de Tesla com a assessors, ha canviat la pàgina d'inici per a usuaris desconnectats i planeja acomiadaments entre els gerents mitjans i els enginyers de la xarxa social que no hagin contribuït recentment a la base del codi.

Igualment, ha donat a conèixer que "Twitter formarà un consell de moderació de contingut amb punts de vista molt diversos" i que no es prendran decisions de contingut importants ni es restabliran comptes abans que es reuneixi aquest consell, així com la possible recuperació del servei de microvídeos Vine.

Noticias relacionadas

contador