dl elon musk tesla motors electric vehicles spacex billionaire pb
Sharecast / Tumisu via Pixabay

Elon Musk, CEO de Tesla, s'incorporarà al Consell d'Administració de Twitter després d'haver-se fet amb un 9% de les seves accions, tal com ha informat la companyia en un comunicat a través de la Comissió del Mercat de Valors dels EUA (SEC, per les sigles en anglès).

Musk entrarà al Consell com a director de Classe II amb un mandat que venç a la junta anual d'accionistes de la companyia el 2024. Mentre en sigui membre i durant els 90 dies posteriors, no es convertirà, ja sigui sol o com a membre d'un grup, en el beneficiari efectiu de més del 14,9% dels títols ordinaris de la companyia en circulació, incloent-hi l'exposició econòmica a través de valors derivats, swaps o operacions de cobertura.

Aquest nomenament està supeditat a la disposició que Musk enviï la informació requerida per Twitter per completar els procediments habituals.

A banda, no hi ha arranjaments o enteses entre el CEO de Tesla i Twitter, tal com indiquen a l'escrit de la SEC, en virtut dels quals ha estat seleccionat com a director de Classe II.

D'aquesta manera, Musk participarà en els arranjaments de beneficis per a directors aplicables als directors que no són treballadors, com es descriu a la declaració de poder definitiva de la companyia presentada davant la Comissió de Borsa i Valors el 13 d'abril de 2021.

Noticias relacionadas

contador