elon musk et le logo twitter

Elon Musk ha tret pit per la recuperació de Twitter. Segons ha dit, la majoria dels anunciants que se'n van anar de la plataforma després de la seva adquisició per 44.000 milions de dòlars ja han tornat, i per això la xarxa social està recuperant el seu equilibri i podria ser rendible aquest mateix trimestre.

Així ho ha afirmat el multimilionari en una entrevista amb la BBC a través de Twitter Spaces. Tal com ha destacat, la majoria dels anunciants ja han tornat a Twitter després de l'èxode provocat pels acomiadaments massius i les fallades tècniques, que van suscitar preocupació per la possible proliferació de discursos d'odi, notícies falses i altres continguts censurables.

"Gairebé tots han tornat o han dit que tornaran", ha afirmat Musk, que ha reconegut que la xarxa social compta ara amb 1.500 treballadors, enfront dels gairebé 8.000 que tenia abans de l'adquisició a l'octubre, i malgrat que ha estat molt dur ara les coses van "raonablement bé". Tot i això, ha declarat que dirigir Twitter aquest últim any ha estat "bastant dolorós" i "una muntanya russa".

Ha estat "una situació força estressant als últims mesos", ha arribat a comentar el multimilionari, que ha dit que la càrrega de treball significa que "de vegades dormo a l'oficina". Tot i això, segueix pensant que comprar la companyia va ser el correcte. Tot i que, això sí, ha reconegut que no va acomiadar tothom en persona: "No és possible parlar amb tanta gent cara a cara".

Cal recordar que Musk va adquirir Twitter l'any passat després d'una batalla tumultuosa amb la direcció i el consell d'administració de l'empresa, que fins i tot van arribar a demanar-li perquè tanqués el tracte. Musk, que en el seu moment va dir que finalment ho va fer perquè hi estava legalment obligat, ara afirma que probablement no vendria la xarxa social encara que li oferissin el mateix preu.

Noticias relacionadas

contador