ep archivo   tienda de movistar en la calle general peron madrid
TELEFÓNICA - Archivo

Movistar ha actualitzat el seu portafoli des de l'11 de gener perquè totes les seves línies mòbils (exceptuant prepagament) passin a disposar de dades il·limitats. S'eliminen també els càrrecs per sobrepassar la franquícia de dades en aquelles línies que en disposen.

  • 4,34€
  • -1,32%

Així, quan aquesta es consumeixi, els clients ara podran continuar navegant a una velocitat més reduïda, però que permet un ús raonable i suficient de la majoria de serveis d'internet.

En concret, en aquelles línies que disposin de franquícia de dades, en superar-se aquesta es veurà reduïda fins als 2 Mb, suficient per obtenir una experiència d'ús raonable en navegar per internet i utilitzar serveis de missatgeria o de vídeo en reproducció en continu, entre altres.

Addicionalment, la línia Ilimitada Plus permet navegar sempre a la màxima velocitat sense cap tipus de limitació, palanquejada sobre la cobertura 5G de Movistar.

La millora no té cap cost i s'aplica automàticament des de l'11 de gener a tots els clients, tant actuals com nous. El canvi és per als clients de miMovistar, Fusió i Contracte Mòbil.

Noticias relacionadas

contador