ep archivo   iberdrola inaugura este lunes el parque de wikinger ubicado en alemania en aguas del
IBERDROLA - Archivo

Morgan Stanley rebaixa Iberdrola. Els analistes de l'entitat han retallat el preu objectiu fins als 11 euros per acció, des dels 12 euros previs, i la recomanació passa a mantenir des de sobreponderar. Assenyalen que "l'acció mostra un recorregut limitat a l'alça a curt termini".

  • 13,99€
  • -0,57%

Segons detallen en un informe recent, Iberdrola suposa una sòlida inversió a llarg termini, però mostra un limitat recorregut a l'alça a curt termini i riscos inclinats a la baixa.

Amb vista a la celebració del Capital Markets Day, els analistes estimen que Iberdrola confirmi les seves previsions de beneficis a mitjà termini gràcies a la fortalesa de les divises i als alts preus de l'energia.

Durant els primers nou mesos del 2022, el benefici net d'Iberdrola ha arribat als 3.104 milions d'euros, un 29% més que durant el mateix període del 2021. La companyia ha reiterat la previsió de benefici net per a aquest exercici, entre els 4.000 i els 4.200 milions d'euros, i ha anunciat que el dividend complementari serà de 0,18 euros per acció, xifra que suposa un increment del 5,9% respecte al mateix període de l'any anterior.

D'altra banda, Iberdrola ha informat aquest dimecres que avança amb una nova planta el seu desplegament fotovoltaic a Portugal. Amb 13,5 megawatts (MW) de potència instal·lada, la planta evitarà l'emissió a l'atmosfera de 6.000 tones de CO2 a l'any.

La instal·lació compta amb 25.000 mòduls solars que produirà energia neta, barata i autòctona suficient per cobrir el consum anual de 5.000 llars. El projecte, que ha suposat una inversió propera als 11 milions d'euros, ha generat fins als 100 llocs de treball, la majoria locals.

Noticias relacionadas

contador