ramon aragones nh hotel portada
NH Hotel
4,44€
  • -0,07€
  • -1,44%

Moody’s ha anunciat aquest divendres que l'OPA de Minor sobre NH Hotels "no té impacte sobre la seva ‘avaluació'", però reconeix que "la política financera i l'estratègia del grup està encara per definir".

L'agència de qualificació recorda que "en els seus respectius resultats trimestrals publicats el passat 12 i 13 de novembre, les dues companyies van afirmar que no hi hauria un canvi immediat en l'estratègia i perfil d’NH".

L'agència de qualificació està pendent de veure l'estratègia del grup a partir d'ara

Amb tot, Moody’s assevera que "NH és una companyia rica en actius i si Minor decideix vendre o aprofitar-ne algun per recaptar fons, seria vist com una cosa negativa per a la qualificació" del grup hoteler espanyol. A més, l'agència considera que "la qualitat creditícia de Minor és molt similar a la d’NH".

L'hotelera espanyola va ser notícia el 14 de novembre, després que Fitch aplaudís l'OPA de la tailandesa Minor sobre la companyia en "obrir oportunitats de creixement". Una operació que Fitch resumeix com "una obertura a oportunitats comercials per desenvolupar el negoci d’NH al mercat asiàtic i, al seu torn, atraure els viatgers asiàtics als hotels del grup".

Des de Fitch esperen que "Minor mantingui l'actual pla de negoci i l'estructura de capital sense canvis" en NH, encara que potser sí que haurien de "modificar i millorar el portafolis del grup".

Noticias relacionadas

contador