ep juntaaccionistasnh hoteles
EUROPA PRESS

La tailandesa Minor International, que ha anunciat la seva intenció de llançar una OPA sobre NH Hotels a 6,40 euros per acció, segueix avançant en el seu projecte per comprar l'hotelera i ha comunicat la compra d'un paquet de 3.000.000 d'accions , representatives d'un 0,76% del capital social, a fons gestionats per Oceanwood. La compra s'ha fet al preu de l'oferta, 6,40 euros.

  • 4,39€
  • -2,67%

La tailandesa va informar aquest dilluns que, abans del 12 de juliol, té intenció de presentar la seva OPA sobre NH Hotels. Minor, que explota la cadena hotelera Minor Hotels, va precisar que oferirà 6,40 euros per acció, ja que és "el preu més elevat" que ha pagat en la compra d'accions que realitza des de fa diverses setmanes. La companyia ha estimat que el procés d'adquisició durarà en total entre tres i cinc mesos des que es registri.

Minor ha recalcat que el seu objectiu és "ser posseïdor d'un percentatge accionarial d’NH Hotels que oscil·li entre el 51% i el 55%" i ha insistit que és "la seva ferma intenció mantenir NH com una companyia cotitzada a la Borsa de Madrid".

Minor va afegir aquest dilluns que la seva intenció és comprar el 15 de juny al fons Oceanwood un 3,57% d’NH a 6,40 euros per acció, fet que ha deixat sense efecte el contracte d'opció de venda que sobre les mateixes accions va ser subscrit anteriorment per Minor i els Fons Oceanwood i comunicat com a fet rellevant al regulador el passat 5 de juny.

Noticias relacionadas

contador