openai chatgpt

Microsoft ha anunciat que renunciarà a un lloc d'observador a la junta directiva d'OpenAI. A més, Apple tampoc no assumirà una posició similar.

En un comunicat, Microsoft ha assenyalat que ja no veu el lloc com a necessari i que confia en la direcció de la companyia després d'haver vist un "progrés significatiu" en els darrers vuit mesos.

"Tenint en compte tot això, ja no creiem que el nostre paper limitat com a observadors sigui necessari". "Agraïm el suport mostrat pel lideratge d'OpenAI i la junta directiva d'OpenAI mentre prenem aquesta decisió", ha dit.

A més, ha explicat que van acceptar el paper d'observadors sense dret a vot en un moment en què OpenAI estava en procés de reconstrucció de la junta.

"Aquest lloc ens va permetre conèixer millor les activitats de la junta sense comprometre'n la independència i vam valorar l'oportunitat d'actuar com a observadors durant aquest període de canvi", ha afegit la companyia.

Després de la sortida de Microsoft, Apple ha fet el mateix i un portaveu d'OpenAI ha assegurat que tampoc tindrà observadors a la junta directiva.

contador