ep archivo - metrovacesa
METROVACESA - Archivo

El Consell d'Administració de Metrovacesa ha proposat el repartiment de dividend per un import de 0,6 euros/acció, per una quantia total de 91 milions d'euros, amb càrrec a reserves de lliure disposició. Subjecte a l'aprovació de la propera Junta General d'Accionistes, aquest import es farà efectiu al voltant del 20 de maig del 2022, segons ha informat la companyia. Aquesta xifra representa una rendibilitat per dividend del 7,9% amb el darrer preu de cotització.

Juntament amb el dividend ja repartit el desembre del 2021, que va ser de 0,3955 euros per acció, suma una distribució de 151 milions d'euros en total, amb una rendibilitat per dividend del 13,0% a l'exercici als preus actuals. Aquest import equival al 86% de la generació de caixa al llarg de l'exercici 2021, i, per tant, està plenament en línia amb la política de dividends anunciada, que consisteix a distribuir almenys el 80% de la generació de caixa de l'exercici. També posa de manifest la forta capacitat de generació de caixa i de repartiment de dividend que té Metrovacesa, incideix l'empresa.

La proposta de dividend està subjecta a l'aprovació per la Junta General dAccionistes que se celebrarà el proper dia 3 de maig. La Junta General també haurà d'aprovar els comptes anuals de l'exercici 2021 de la companyia, així com la reelecció o ratificació de diversos membres del consell d'administració, en altres punts de l'ordre del dia.

L'any passat, Metrovacesa va registrar uns ingressos de 510,7 milions d'euros, xifra que suposa un creixement de més del 250% respecte als resultats del 2020. El benefici net, per part seva, va ser de 18,5 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador