ep el fundador de facebook mark zuckerberg en el mwc de 2014
EUROPA PRESS - Archivo

Meta, la matriu de Facebook, Whastapp i Instagram, planeja fer una altra ronda de milers d'acomiadaments per millorar la seva rendibilitat, segons ha publicat Bloomberg. La plataforma de xarxes socials ja va anunciar al novembre l'acomiadament del 13% de la plantilla, uns 11.000 treballadors.

  • 583,35$
  • 0,10%

La nova retallada de plantilla pot ser anunciada aquesta setmana i ja va ser anticipada fa unes setmanes per Financial Times.

Meta està revisant les tasques del personal i les properes càrregues de treball. Mentrestant, els treballadors s'han queixat que estan fent "zero treball" i que hi ha manca de claredat sobre els pressupostos o la plantilla futura. I és que els projectes i les decisions que normalment triguen dies a aprovar-se ara triguen al voltant d'un mes en alguns casos.

A principis de febrer, el fundador i conseller delegat, Mark Zuckerberg, anunciava que continuaria controlant els seus costos sota el nou mantra de "l'any de l'eficiència". Però "l'any de l'eficiència està començant amb un munt de persones a qui se'ls paga per no fer res", van filtrar diversos treballadors.

Noticias relacionadas

contador