ep asi funciona bizum 20190909112710
BIZUM - Archivo
9,55€
  • 0,22€
  • 2,34%

El nombre de clients de BBVA que realitzen pagaments pel telèfon a través de Bizum se situa en més d'un milió d'usuaris, que van realitzar 20,3 milions d'operacions amb un volum associat superior a 1.000 milions d'euros, des del llançament d'aquesta eina el 2016.

Amb un ritme de creixement mitjà de 58.000 nous usuaris durant els últims mesos, BBVA s'ha convertit en la "primera entitat bancària a superar el milió d'usuaris en Bizum", segons una nota de premsa remesa pel banc.

Dels 4,5 milions d'usuaris de la plataforma, el 22,45% del total són clients de BBVA. "BBVA ha apostat decididament per aquesta iniciativa des dels seus inicis i així ho demostra el nostre lideratge", ha explicat el director de mitjans de pagament en Transformació Digital de BBVA Espanya, Antonio Macías.

Dels 4,5 milions d'usuaris de la plataforma, el 22,45% del total són clients de BBVA

Pel que fa a les operacions d'agost, un total de 2,3 milions d'operacions corresponen a clients de BBVA, xifra que representa el 20% de les transaccions totals realitzades a través de Bizum. Aquest import de 100 milions és tres vegades superior respecte als 34 milions de fa dotze mesos.

Bizum, un servei 100% espanyol, es va idear el 2016 d'acord amb una normativa de la Unió Europea per impulsar el pagament instantani. Actualment, 22 entitats a Espanya ofereixen Bizum als seus clients, xifra que representa el 96% dels usuaris bancaris al país.

Aquestes entitats, a més de BBVA, són CaixaBank, Santander, Banc Sabadell, Bankia, Kutxabank, Caixa Rural, Unicaja, Ibercaja, Grup Cooperatiu Cajamar, Abanca, Bankinter, Liberbank, Laboral Kutxa, Evo Banc, Eurocaja Rural, Caixa d'Enginyers, Mediolanum, Cajalmendralejo, Caixa Sud, Deutsche Bank, Imagine Bank i Openbank.

Noticias relacionadas

contador