ep empresa merlin properties
EUROPA PRESS - Archivo

Merlin Properties ha anunciat la conversió, amb caràcter retroactiu, de tots els seus bons sènior en circulació en 'bons verds', tal com ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 11,52€
  • 0,79%

Per això, està previst que Merlin assigni una quantitat equivalent a l'import principal en circulació de cada sèrie de bons sènior emesos per la companyia i cotitzats a la Borsa de Valors de Luxemburg, que representen aproximadament 4.000 milions d'euros, a actius verds elegibles d'acord amb el seu Marc de Referència de Finançament.

Merlin posarà en marxa exercicis de sol·licitud de consentiment per a cada sèrie de bons sènior en circulació per tal de sol·licitar el consentiment dels bonistes corresponents d'acord amb els termes i condicions respectius de cada emissió de bons i les disposicions de l'assemblea de bonistes corresponents a cada sèrie.

Tal com diu el comunicat, l'avís corresponent a la convocatòria de les assemblees de bonistes, el Marc de Referència de Finançament Verd, l'opinió de segona part respecte del Marc, la presentació als inversors, l'informe d'auditors independents i la informació relativa a la sol·licitud de consentiments són a la seva web corporativa.

Noticias relacionadas

contador