le vaccin de merck contre la fievre ebola approuve par la fda

Les accions de Merck registren aquest dimecres caigudes superiors al 12%. La companyia ha donat a conèixer que el medicament contra l'esclerosi múltiple ha fracassat als assajos d'última fase.

  • 117,84$
  • -0,63%

"Els resultats dels assaigs clínics Evolution van mostrar que evobrutinib no va complir amb el seu criteri de valoració principal de taxa de recaiguda anualitzada durant fins a 156 setmanes en comparació amb teriflunomida oral als dos estudis", assenyala la farmacèutica alemanya.

Com expliquen en un comunicat, el seu objectiu era abordar la necessitat insatisfeta de l'esclerosi múltiple latent, a més d'un fort control de les recaigudes per a les persones que viuen amb aquesta afecció”.

Si bé estem molt decebuts amb els resultats, continuem avançant en la nostra estratègia en atenció mèdica amb un enfocament en el progrés de la nostra cartera comercialitzada i la nostra cartera interna, complementats amb innovació externa, amb l'objectiu de portar més medicaments als pacients, més ràpid”, ha expressat el director global de recerca i desenvolupament i director mèdic del negoci d'atenció mèdica de Merck, Danny Bar-Zohar.

L'anunci ha decebut, ja que es veia Merck davant d'altres companyies com Sanofi, Novartis i Roche en el desenvolupament de medicaments més específics per a l'esclerosi múltiple en una classe coneguda com a inhibidors de la tirosina quinasa de Bruton (BTK).

Merck ha afegit al seu comunicat que completarà una avaluació total de les dades dels assaigs clínics Evolution i treballarà amb els investigadors en la futura presentació i publicació dels resultats.

Noticias relacionadas

contador