mediaset portada
2,89€
  • -0,13€
  • -4,24%

Mediaset (-5,37%) ha caigut amb ganes aquest dilluns a l'IBEX després de la retallada de valoració duta a terme per JP Morgan. El banc d'inversions nord-americà ha rebaixat la seva recomanació de 'neutral' a 'infraponderar' i el preu objectiu del títol fins als 2 euros per acció, una revisió que projecta un potencial baixista del 19% per a l'acció des dels seus nivells actuals.

La rebaixa de JP Morgan sobre el valor també es fa sentir en la seva cotització a Itàlia, país on Mediaset, la matriu del grup espanyol, s'ha deixat un 5,12% i cau per sota dels 2,5 euros per acció.

En el cas d'Atresmedia, el banc nord-americà ha mantingut la recomanació de 'neutral' però retalla el preu objectiu des dels 8,10 euros fins als 5,50 euros, un nou preu que segueix per sobre del que marca el títol a hores d'ara, que malgrat la seva caiguda del 5,71% cotitza als 4,5 euros.

El 23 de novembre Mediaset ja va ser objecte de retallada dels analistes. Aquell dia va ser Bankinter que va rebaixar el preu objectiu des dels 8,69 euros als 7,09 euros per acció, "davant la competència publicitària".

El banc espanyol ha afirmat que "després de l'impuls del Mundial de Rússia els ingressos (de Mediaset) es deterioren novament", tot i que reconeixen que "els resultats del tercer trimestre milloren en gairebé totes les partides del compte de resultats i ho fan batent previsions".

Amb tot, Bankinter va destacar que "els ingressos posen la nota negativa i els marges inicien una tendència baixista". I és que, "un cop diluït l'impuls del Mundial, recollit fonamentalment en el segon trimestre de 2018, els ingressos s'han deteriorat de nou".

Noticias relacionadas

contador