ep empresas- mastercard lanza un programa para incentivar las compras de turistas extranjeros en
Mastercard - Archivo

Mastercard, el gegant dels pagaments, ha acordat la compra de CipherTrace, una empresa que analitza la cadena de blocs a la recerca de transaccions il·lícites.

L'adquisició ha estat anunciada per sorpresa aquest dijous per les dues empreses a través d'un comunicat de premsa. Aquesta compra per part de Mastercard li dona la capacitat de rastrejar més de 900 criptodivises encara que els detalls no n'han estat revelats, segons explica CoinDesk.

L'acord és l'últim senyal de la sòlida activitat al sector de la traçabilitat de les monedes digitals, ja que els governs i els bancs busquen augmentar-ne la supervisió i el compliment.

En un comunicat i tal com detalla CoinDesk, el president de Cyber ​​& Intelligence de Mastercard, Ajay Bhalla, ha explicat que "amb el ràpid creixement de l'ecosistema d'actius digitals sorgeix la necessitat de garantir que sigui fiable i segur. El nostre objectiu és aprofitar les capacitats complementàries de Mastercard i CipherTrace per fer precisament això".

Mastercard ha estat intensificant els seus esforços en matèria de criptografia durant els últims mesos. Al juliol, el gegant dels pagaments va declarar que estaria provant l'ús de la moneda USD administrada per Circle (USDC) com un pont clau entre els compradors que fan servir criptos i els comerciants amants de l'efectiu.

contador