ep masmovil amplia capital100 millonescancelaemisionpreferentes200 millones
MÁSMÓVIL - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

MásMóvil està renegociant el seu deute amb BNP, Goldman Sachs i JP Morgan, segons informa aquest dilluns Expansión. La companyia, enmig d'aquesta notícia amb connotacions positives, és, però, un dels pitjors valors de l'IBEX avui (-2,54%).

El citat diari informa que l'operadora vol rebaixar els tipus d'interès del seu macroprèstec sindicat de 1.450 milions d'euros després de millorar les seves previsions gràcies a l'acord segellat recentment amb Orange. Segons Expansión, buscaria una rebaixa dels tipus d'interès de 50 o 60 punts bàsics.

Aquest finançament es va signar el maig, amb BNP i Goldman Sachs com els bancs líders i JP Morgan, Santander, BBVA, Barclays i Société Générale també amb papers rellevants. L'operadora va aconseguir 1.700 milions d'euros en total, quantitat destinada a reorganitzar el seu passiu, finançar les seves inversions i recomprar el deute convertible de Providence. El finançament es va dividir en diversos trams, amb un préstec sindicat de 1.450 milions amb venciment a set anys com a nucli central.

Un estalvi d'uns 50 o 60 punts bàsics sobre el tipus inicial suposaria una menor despesa de fins a prop de 9 milions.

Noticias relacionadas

contador