meinrad-spenger-es-empresario-fundador-masmovil
MÁSMÓVIL
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

El fundador i conseller delegat de MásMóvil, Meinrad Spenger, ha mostrat el seu optimisme sobre la marxa del quart trimestre de 2018 i de l'arrencada de 2019. En una entrevista amb els analistes de Banc Sabadell, Spenger ha dit que, comercialment, el quart trimestre de l' any passat ha estat "molt bo". Cal recordar que la companyia publica els seus resultats trimestrals i del conjunt de 2018 el proper 28 de febrer, quan també oferirà guies per 2019.

Pel que fa al pagament de dividend, Meinrad Spenger ha dit a Sabadell que encara és aviat però que, a partir del 2020, ho estudiaran "seriosament", ja que s'espera una baixada molt rellevant en termes de despesa de fibra. Així mateix, respecte a una possible fusió amb Euskaltel, ha afirmat que considera complicat que una operació d'aquest estil generi valor per als seus accionistes i ha reiterat que la seva prioritat és el creixement orgànic.

Cal recordar que Orange va descartar fa dues setmanes una adquisició total o parcial d'Euskaltel, i va desmentir així els rumors que havien sorgit al respecte.

"Valorem de forma positiva l'optimisme de cara a les dades comercials del quart trimestre i el començament de 2019, cosa que podria actuar de catalitzador després del mal comportament des del començament de l’any (perd un 7,5% en termes absoluts, un 15% enfront de l’IBEX i un 5% enfront del sector)", expliquen aquests experts. Pel que fa al dividend, des de Sabadell estimen un dividend per acció per 2021 de 170.700.000 d'euros (8% rendibilitat). Finalment, pel que fa a Euskaltel, el banc no veu aquesta operació per qüestions d'estratègia de les companyies, les quals considera "completament diferents".

Noticias relacionadas

contador