• La caiguda del primer trimestre va ser més pronunciada, a prop del 6%
  • Mark & Spencer va registrar uns guanys de 2.300 milions de dòlars
525-postes-supprimes-au-siege-londonien-de-marks-spencer

Mark & ​​Spencer es deixa a prop d'un 5% a l'FTSE 100 de Londres, després que hagi informat que les seves vendes han caigut un 1,2% durant el segon trimestre de l'any. Tot i que els inversors no s'han pres bé aquesta dada, la caiguda és menor que durant el primer trimestre quan van baixar un 5,9%.

  • 3,70£
  • -0,16%

Les vendes d'aliments semblen ser les més mal parades amb un descens del 0,1%. Els analistes havien augurat un augment del 0,6% en aquest trimestre. La caiguda dels aliments ha eclipsat un acompliment millor del que s'esperava en roba i estris domèstics i ha sacsejat la confiança en el canvi de director executiu en Steve Rowe.

Rowe, que va assumir el càrrec de director executiu el passat mes d'abril, va culpar l'exercici de les noves botigues per canibalitzar les vendes d'algunes sucursals existents.

Els analistes, que havien pronosticat creixement, han assenyalat que la caiguda es va produir malgrat un augment de 0,7% des de la passada Setmana Santa i per la competència amb el recent creixement en els supermercats Tesco i Sainsbury.

No obstant això, Rowe, que va dir que M & S millorarà els rangs i les promocions enmig d'un mercat competitiu, ha insistit que el negoci està "en la forma correcta". L'antic treballador de la planta ja ha anunciat plans per obrir més botigues Simply Food i expandir els passadissos d'aliments a les botigues existents.

Noticias relacionadas

contador