• El consell d'administració de Mapfre ha acordat abonar un dividend complementari
cbmapfreantoniohuertas
Antonio Huertas, president de Mapfre

El benefici net de Mapfre durant els tres primers mesos de l'exercici 2017 va ascendir a 206 milions d'euros, fet que suposa un increment del 7,5% respecte al primer trimestre de l'any anterior. Espanya, Brasil i els Estats Units, juntament amb Mapfre RE, segueixen impulsant el creixement.

  • 2,39€
  • 1,19%

Les primes del grup es van situar en més de 6.675.000 d'euros, un 9,2% més que durant els tres primers mesos de l'any anterior, destacant l'excel·lent comportament del negoci de Vida a l'Àrea Territorial Iberia i l'evolució de les assegurances generals i de vida al Brasil. Addicionalment el negoci s'ha vist afavorit per l'impacte positiu d'evolució de les monedes, especialment del real brasiler i el dòlar nord-americà.

Segons ha comunicat l'asseguradora a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el negoci també s'ha vist afavorit per l'impacte positiu de l'evolució de les monedes, especialment el real brasiler i el dòlar nord-americà. Els ingressos del grup van créixer un 8,1%, fins als 7.855.000 d'euros, refermant la tendència de creixement dels últims anys, segons destaca la companyia.

REPARTIMENT D'UN DIVIDEND COMPLEMENTARI

El consell d'administració de Mapfre ha acordat abonar un dividend complementari amb càrrec als resultats de l'exercici 2016 de 0,085 euros bruts per acció el proper 20 de juny, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

D'aquesta manera, l'asseguradora que presideix Antonio Huertas destinarà 447 milions d'euros amb càrrec als resultats de l'exercici 2016 a retribuir als seus accionistes, un 11,5% més que l'any anterior. Això suposarà elevar el seu 'pay out' al 57,6% des del 56,5% anterior.

Noticias relacionadas

contador